BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Interim Supply Chain Manager

BLMC levert interim supply chain managers die uw volledige supply chain plannen, coördineren en aansturen. Een interim supply chain manager van BLMC beschikt over brede vakkennis van disciplines zoals productie, logistiek en inkoop en werkt nauw samen met andere afdelingen en partners in de supply chain. BLMC levert u binnen vijf werkdagen een interim supply chain manager die bijdraagt aan maximalisatie van de klantwaarde.

Een interim supply chain manager van BLMC is een vakbekwame professional met ruime ervaring in coördinatie en samenwerking in de keten. Dat begint bij een goede samenwerking met afdelingen als marketing, verkoop, inkoop, productie, logistiek en financiën, maar gaat ook over samenwerking met externe ketenpartners zoals klanten, leveranciers, dienstverleners en andere stakeholders.

Meld u aan als kandidaat

Interim supply chain manager binnen vijf werkdagen

Wij hebben een uitgebreide pool van direct beschikbare professionals, zodat u snel kunt beschikken over een gekwalificeerde, betrouwbare interim supply chain manager.

Bel direct voor een interim supply chain manager

Zoekt u een gekwalificeerde interim supply chain manager? Neem contact op met Sjaak Lekkerkerker van BLMC: tel. 06-12163286. Tijdens kantooruren is BLMC ook bereikbaar op tel. 0522 24 22 24.

Maak een afspraak

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close