BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Interim S&OP Manager

BLMC levert binnen vijf werkdagen een interim S&OP manager die een volledig sales & operation planning proces (S&OP) opzet, coördineert en aanstuurt. Hij draagt zorg voor een betrouwbare vraagvoorspelling en creëert inzicht in de mogelijkheden van de supply chain om aan de vraag te voldoen. Hij organiseert een efficiënt afstemmingsproces en zorgt voor uitvoering van de afgesproken acties om het gat tussen vraag en aanbod te dichten.

Steeds meer bedrijven implementeren S&OP om vraag en aanbod in de supply chain op elkaar af te stemmen. De vakbekwame interim S&OP managers van BLMC weten wat nodig is om een dergelijk complex proces te beheren en aan te sturen. Zij beschikken over ruime kennis en ervaring in het opstellen van procedures, opzetten van efficiënte overlegstructuren, definiëren van prestatie-indicatoren en implementeren van de benodigde IT-systemen.

Meld u aan als kandidaat

Interim S&OP manager per direct beschikbaar

Wij hebben een uitgebreide pool van direct beschikbare professionals, zodat u snel kunt beschikken over een gekwalificeerde, betrouwbare interim sales & operations planning manager.

Bel direct voor een interim sales & operations planning manager

Zoekt u een gekwalificeerde interim S&OP manager? Neem contact op met Sjaak Lekkerkerker van BLMC: tel. 06-12163286. Tijdens kantooruren is BLMC ook bereikbaar op tel. 0522 24 22 24.

Maak een afspraak

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close