Functie overzicht Interim Managers BLMC Interim Community

Interim managers & -directeuren

Binnen de community maken we onderscheid tussen interim managers en interim directeuren:

Interim managers

De community bestaat onder andere uit de volgende functies:

Een hele community aan interim-ervaring, scherp en up-to-date

Wij vinden niet alleen de juiste persoon voor de klus, maar coachen hem of haar gedurende de hele opdracht. Wij zijn van mening dat je als interim manager scherp en up-to-date moet blijven. Daarom organiseren we maandelijks trainingen waarin de nieuwste ontwikkelingen en best practices uit het vakgebied aan de orde komen.

Elke professional uit de BLMC Interim Community kan bovendien een beroep doen op de jarenlange ervaring van zijn of haar collega-interimmers, door middel van intervisie en intercollegiale toetsing. Zo profiteer je ook als opdrachtgever van de ervaring en expertise van een heel netwerk van managers.

‘Wat ik belangrijk vond, is dat onze interim manager een organisatie achter zich had staan die gedurende het hele proces fungeerde als klankbord en back-up. Het zijn vaak pittige kwesties waar je tegenaan loopt en dan is het goed als er een partij is met veel kennis en ervaring waar je zulke kwesties mee kunt bespreken.’

Jeen Bouma – Algemeen Directeur Aquon

Benieuwd welke interim professional uit onze community geknipt is voor jullie specifieke vraagstuk?

Vraag het Sjaak Lekkerkerker. Hij kent alle interim professionals in onze community persoonlijk en vertelt je graag meer over onze aanpak.

Bel Sjaak op: 06 12 16 32 86, stuur hem een e-mail: slekkerkerker@blmc.nl of vul het contactformulier in via de button ‘neem contact op’ hiernaast.