BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
557 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

BLMC uw specialist op het gebied van interim management binnen de supply chain

Bent u op zoek naar een specialist die u kan helpen bij de inzet van interim management binnen uw supply chain? Dan is BLMC de partner voor uw organisatie die uw keten snel en effectief aan kan passen met behulp van ervaren interim managers. De interim managers van BLMC beschikken over alle kennis en vaardigheden om supply chain management voor u vorm te geven en te optimaliseren.

BLMC is namelijk het enige interim-bureau in Nederland dat volledig gespecialiseerd is in supply chain management. Zo is BLMC bijvoorbeeld, samen met Prof. Dr. Jack van der Veen, medeoprichter en beheerder van het
Supply Chain Excellence Leadership Platform (SCELP). Binnen dit platform ontwikkelen leiders uit de supply chain samen met Business Universiteit Nyenrode en BLMC kennis en tools op het gebied van supply chain management.

Supply chain management is een complex vakgebied en wordt ook wel ‘de nieuwe bedrijfskunde’ genoemd. Interim management is een uitstekend middel om alle belanghebbenden binnen de supply chain, zoals inkoop, transport, productie, logistiek, planning maar ook sales en marketing, op één lijn te krijgen en om veranderingen snel en effectief te realiseren.

Neem contact met BLMC op

Referentie van interim management binnen de supply chain

Lees hier een referentie op het gebied van interim management binnen de supply chain

BLMC is sterk vertegenwoordigd binnen middelgrote en grote bedrijven die actief zijn op het gebied van food, Fast Moving Consumer Goods, hightech, e-commerce, farmacie, retail en binnen de maakindustrie.

Direct ervaren interim manager binnen uw supply chain nodig?

U heeft per direct een ervaren interim professional op het gebied van supply chain management nodig? Dan beschikt BLMC over een team van ruim vijftig interim managers binnen de supply chain, bekijk de mogelijkheden hieronder:

Download de brochure ‘succesvol interim management’

Benieuwd wat de ingrediënten zijn voor succesvol interim management binnen logistiek, supply chain en operations? In onze brochure hebben wij vijf veelvoorkomende fouten op een rij gezet met betrekking tot de inzet van interim professionals. Wij geven u essentiële tips om deze fouten te voorkomen en om een succes te maken van uw interim opdracht.

Download interim management brochure

 

Contact

Direct contact over interim management binnen de supply chain of het inzetten van een interim manager binnen uw keten? Bel of mail dan nu. Sjaak Lekkerkerker, onze specialist op dit gebied, is op werkdagen van acht uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Sjaak Lekkerkerker
Directeur Interim Management
slekkerkerker@blmc.nl  
0522-242224

Neemt contact met BLMC op

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close