BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Interim Directeur Supply Chain

BLMC levert u binnen vijf werkdagen een interim directeur supply chain die de volledige verantwoordelijkheid over uw supply chain overneemt. Hij is de ideale sparringspartner voor uw andere directieleden en heeft het vermogen om met visie en leiderschap zowel interne als externe samenwerking te realiseren. Desgewenst vertaalt hij uw bedrijfsstrategie in een supply chain strategie en zorgt hij voor uitvoering daarvan.

Een interim directeur supply chain van BLMC is een vakbekwame professional met ruime ervaring in coördinatie en samenwerking in de supply chain. Dat begint bij een goede samenwerking met afdelingen als marketing, verkoop, inkoop, productie, logistiek en financiën, maar gaat ook over samenwerking met externe ketenpartners zoals klanten, leveranciers, dienstverleners en andere stakeholders.

Meld u aan als kandidaat

Interim directeur supply chain per direct beschikbaar

Wij hebben een uitgebreide pool van direct beschikbare professionals, zodat u snel kunt beschikken over een gekwalificeerde, betrouwbare interim supply chain directeur.

Bel direct voor een interim supply chain directeur

Zoekt u een gekwalificeerde interim supply chain directeur? Neem contact op met Sjaak Lekkerkerker van BLMC: tel. 06-12163286. Tijdens kantooruren is BLMC ook bereikbaar op tel. 0522 24 22 24.

Maak een afspraak

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close