BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Interim Demand Manager

BLMC levert binnen vijf werkdagen een interim demand manager die zorg draagt voor een betrouwbare vraagvoorspelling en die vertaalt in een heldere demand planning. Hij verzorgt de afstemming met verkoop en marketing en overlegt met de andere afdelingen in uw organisatie zoals productie, logistiek, inkoop en financiën.

Een interim demand manager van BLMC is een vakbekwame professional met ruime ervaring in demand management. Hij weet wat nodig is om een betrouwbare vraagvoorspelling op te zetten, ontsluit de daarvoor benodigde informatie en mobiliseert de medewerkers die voor input moeten zorgen. Als dat gewenst is, overlegt hij met klanten en andere ketenpartners voor een optimale demand planning.

Meld u aan als kandidaat

Interim demand manager per direct beschikbaar

Wij hebben een uitgebreide pool van direct beschikbare professionals, zodat u snel kunt beschikken over een gekwalificeerde, betrouwbare interim demand manager.

Bel direct voor een interim demand manager

Zoekt u een gekwalificeerde interim demand planning manager? Neem contact op met Sjaak Lekkerkerker van BLMC: tel. 06-12163286. Tijdens kantooruren is BLMC ook bereikbaar op tel. 0522 24 22 24.

Maak een afspraak

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close