BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Executive search in supply chain management, operations en logistiek

Bent u voor uw organisatie op zoek naar een directeur of sr. manager op het gebied van supply chain management, operations of logistiek? Dan kunt u de hulp van een gespecialiseerd bureau op het gebied van executive search waarschijnlijk goed gebruiken. Bij BLMC begrijpen wij uw wereld en weten wij met welke vraagstukken u te maken heeft. Wij hebben bijna twintig jaar ervaring als headhunter binnen supply chain management, operations en logistiek.

BLMC beschikt over het juiste netwerk en de benodigde expertise om uw vacature succesvol in te vullen. Zorgvuldig en in nauw overleg met u voeren wij het executive search traject uit. Op basis van interviews die wij afnemen binnen uw organisatie stellen wij een functieprofiel op. Nadat wij het functieprofiel met u hebben doorgenomen, benaderen wij kandidaten, voeren een zorgvuldig selectieproces uit en stellen de geschikte kandidaten aan u voor.

Maak een afspraak

Executive search voor supply chain management

Supply chain management is een snel groeiend vakgebied. Dit betekent dat organisaties steeds vaker besluiten om een directeur of sr. manager binnen de directie op te nemen die verantwoordelijk is voor supply chain management. Uiteraard moet de persoon over de juiste kennis en ervaring beschikken, maar een executive supply chain professional beschikt bovenal over uitstekende sociale en relationele vaardigheden waarmee hij of zij mensen in de keten weet te inspireren en te verbinden.

Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het vinden van executives die aan dit bijzondere profiel voldoen. Na een grondige analyse van uw vraagstuk benaderen wij op zorgvuldige wijze kandidaten uit ons uitgebreide netwerk. Hierna volgt een grondig selectieproces waarna wij de meest geschikte kandidaten aan u voor zullen stellen.

Executive search operations

Omdat operations binnen veel organisaties de kern vormt van de supply chain, is de directeur operations een belangrijke spil binnen de gehele keten. Hij of zij zorgt er immers voor dat de productie optimaal functioneert. BLMC is gespecialiseerd in executive search binnen operations en onze opdrachten komen voornamelijk van (middel)grote ondernemingen uit de maakindustrie die zich bezighouden met food, fashion, FMCG, hightech of farmacie.

Executive search logistiek

Logistiek neemt een belangrijke rol in binnen de hedendaagse maatschappij. Doordat e-commerce steeds groter wordt, neemt het belang van logistiek bovendien dagelijks toe. De directeur logistiek stuurt processen op het gebied van warehousing, distributie en transport aan en vormt daarmee een onmisbare schakel binnen vele organisaties in binnen- en buitenland. Bent u op zoek naar een executive op het gebied van logistiek, dan heeft BLMC alles in huis om de juiste kandidaat aan u voor te stellen.

Referenties executive search in supply chain management, operations en logistiek

Twee aansprekende voorbeelden van executive search binnen supply chain management, operations en logistiek zijn Farm Frites en WE Fashion. Voor beide organisaties heeft BLMC namelijk directiefuncties vervuld.

BLMC is daarnaast mede/organisator van de jaarlijkse verkiezing van de Supply Chain Professional van het jaar. Tijdens dit executive event wordt uit een selecte groep van supply chain, operations en logistiek directeuren de Supply Chain Professional van het jaar gekozen. Namens BLMC maakt Michel van Buren, directeur van BLMC, deel uit van de vakjury.

Ook is BLMC, samen met Prof. Dr. Jack van der Veen, mede oprichter van het SCELP platform. Dit executive platform voor directeuren supply chain, directeuren operations en directeuren logistiek komt jaarlijks vier keer bij elkaar en heeft zich als doel gesteld vraagstukken binnen de supply chain, waar operations en logistiek onderdeel van uitmaken, te behandelen.

Als enige executive search bureau in Nederland heeft BLMC een business unit die gespecialiseerd is in het optimaliseren van supply chains. Wij kennen de wereld van supply chain management, operations en logistiek door en door en beschikken over een uitgebreid netwerk.

Download de brochure professioneel selecteren

Een beetje mensenkennis moet voldoende zijn om professionals op het gebied van supply chain management, operations en logistiek te selecteren, toch? Arbeids- en organisatiepsychologen hebben de afgelopen decennia een groot aantal valkuilen blootgelegd die een objectieve werving en selectie procedure belemmeren. Wij geven u alvast vijf essentiële tips.

Download brochure professioneel selecteren

Stel uw vraag over executive search binnen in supply chain management, operations en logistiek

U kunt direct contact opnemen met de professionals van BLMC en al uw vragen over executive search met hen bespreken:

  • Voor executive search & werving en selectie van beslissers, directieleden en managers in supply chain management, operations en logistiek:

Paul Busé
Directeur Recruitment
pbuse@blmc.nl  
0522-242224
LinkedIn profiel >

Neem contact met BLMC op

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close