Masterclasses Supply Chain tijdens ICT & Logistiek 2019

De Masterclasses vinden plaats tijdens de beurs ICT & Logistiek in de Jaarbeurs, Utrecht. Een bezoek aan de masterclasses is volledig kosteloos. Het enige wat je moet doen is je aanmelden.

Masterclass van S&OP naar IBP

5 november – 16.00-18.00 uur, gevolgd door netwerkborrel 
Waar S&OP zorgt voor een optimale afstemming van demand, inventory en supply, gaat IBP verder. Integrated Business Planning voegt een financieel en strategisch perspectief toe om afgewogen keuzes te maken op het gebied van productrange, klantportfolio en supply chain strategie.

Sprekers dr. Bram Desmet (Solventure Strategy Driven S&OP) en Michel van Buren MBA (CEO Solventure NL) nemen u mee in hun bottom-up en top-down benadering. U krijgt inzicht in de effecten van supply chain beslissingen, kunt sneller bijsturen en betere resultaten behalen.

Meld u hier aan voor de IBP masterclass >>>

Nog 48 plekken beschikbaar

Masterclass Supply Chain Strategie

woensdag 6 november – 16.00 -18.00 uur, gevolgd door netwerkborrel 
Hoe is het gesteld met de supply chain volwassenheid in medium tot grote bedrijven, waarom is dit van belang, hoe bouw je de juiste business case voor jouw organisatie en hoe implementeer je de gekozen strategie succesvol?

Sprekers prof. dr. Jack AA van der Veen (hoogleraar Nyenrode Business Universiteit), ir. Martijn Lofvers (CEO Supply Chain Media), Michel van Buren MBA (CEO BLMC) en Tijmen Muijs (Senior Specialist BLMC Supply Chain Optimization) maken voor u de koppeling tussen theorie en praktijk. In deze masterclass laten ze zien hoe supply chain management steeds zichtbaarder waarde  toevoegt en een concrete en voorspelbare bijdrage kan leveren aan het bedrijfsresultaat.

Meld u hier aan voor de strategie masterclass >>>

Nog 53 plekken beschikbaar

Masterclass Sustainability

donderdag 7 november – 15.30-16.30 uur 
Steeds meer bedrijven streven duurzaamheid na in hun bedrijfsstrategie. Supply chain management    speelt een sleutelrol omdat veel activiteiten op het gebied van inkoop, productie en logistiek daar een directe of indirecte impact op hebben. De grote vraag is waar te beginnen en welke verbeteringen het grootste effect hebben om duurzame supply chains te creëren.

Sprekers ir. Martijn Lofvers (CEO & Trendwatcher Supply Chain Magazine), Paul van der Leer (Supply Chain Director Kwikfit Nederland / SCELP) en Stijn Sweere (oprichter Sustainable Supply Chain Engineering / SCELP) delen hun visie en ervaringen op het gebied van sustainability.

Meld u hier aan voor de sustainability masterclass >>>

Nog 66 plekken beschikbaar

Ook meer inzicht, grip en resultaat? Schrijf u dan nu in voor een van de Masterclasses.

De toegang is kosteloos maar het aantal plaatsen is beperkt. Vorig jaar waren we volledig volgeboekt, dus registreer u vandaag nog en verzeker uzelf van een plaats.