Visie en ambitie

Het Supply Chain Leadership Excellence Platform (SCELP) is in 2012 opgericht door prof. dr. Jack van der Veen (Nyenrode Business Universiteit) en Michel van Buren (directeur BLMC Supply Chain Optimization). Samen met de voorhoede van leiders in supply chain management zetten de initiatiefnemers fundamentele stappen om supply chain management in Nederland verder te ontwikkelen en te implementeren. In 2018 rondt SCELP de eerste periode van 5 jaar af en start SCELP 2.0.

Thema’s

In de eerste vijf jaar hield SCELP zich bezig met thema’s zoals leiderschap in supply chain management, het ontwikkelen van cultuur, strategievorming en de meetbaarheid van supply chain prestaties. De resultaten worden op 12 maart 2018 gepresenteerd.

SCELP 2.0

Na vijf jaar is het tijd voor een volgende stap. Op 12 maart 2018 rondt de huidige SCELP organisatie af en start SCELP 2.0. De wereld van vandaag kent nieuwe uitdagingen en die zullen centraal staan binnen SCELP 2.0. De thema’s worden bepaald op 12 maart 2018, tijdens het SCELP Leadership Event. Er is dan ook gelegenheid voor nieuwe leden om toe te treden tot het platform.

SCELP Leadership Event 2018

Wanneer: maandag 12 maart 2018

Tijd: 15.30 – 21.30 uur

Waar: Nyenrode Business Universiteit (het Koetshuis), te Breukelen

Programma

  • Presentatie SCELP resultaten van 5 jaar. Wat zijn de belangrijkste inzichten? Wat kunt u daarmee in uw eigen praktijk?
  • Trendwatching: met welke trends krijgt de supply chain directeur te maken en hoe kan hij/zij daarop inspelen?
  • Diner en netwerken met vakgenoten
  • Introductie en ambitie SCELP 2.0
  • Stem: welke thema’s worden de komende vijf jaar belangrijk? Waar moeten de supply chain leiders zich mee bezighouden? U stemt op basis van een shortlist en bepaalt zo mede de ontwikkeling van het vak.
  • Meebouwen aan de toekomst van supply chain management? Er zijn mogelijkheden om deel te nemen aan SCELP 2.0.

Deelname is kosteloos en exclusief voor directieleden en senior management van middelgrote en grote bedrijven.

Vragen over het evenement? Neem dan contact op met SCELP community manager Felice Snel via scelp@blmc.nl of 06 – 54 69 19 12.


Lid worden van SCELP?

Het SCELP lidmaatschap is bedoeld voor directieleden en senior management van grote en middelgrote bedrijven met een serieuze focus op supply chain management. Herkent u zich daarin en wilt u meebouwen aan de ontwikkeling van het vak? Dan kunt u lid worden van het platform. Op het SCELP Leadership Event hoort u er alles over. Bent u 12 maart verhinderd maar heeft u wel belangstelling voor het platform? Stuur dan een e-mail aan scelp@blmc.nl en wij nemen na 12 maart contact met u op.