Masterclass Sales & Operations Planning

De Masterclass Sales & Operations Planning is een eenmalig en exclusief evenement, uitsluitend bestemd voor directeuren en senior executives die hiervoor op persoonlijke titel zijn uitgenodigd. Tijdens de Masterclass bespreekt u met wetenschappers, experts en vakgenoten hoe u S&OP strategisch inzet om uw bedrijfsresultaten te verbeteren.

De masterclass is een initiatief van BLMC Supply Chain Optimization, Solventure S&OP Planning Software en Supply Chain Media. De Masterclass vindt plaats in de Supply Chain Arena©, tijdens de beurs ICT & Logistiek.

  • Datum: donderdag 8 november 2018
  • Tijd: 14:00 -17.00 uur
  • Plaats: Jaarbeurs, Utrecht

Inschrijven voor de masterclass

In een middag komt u alles te weten over:

  • Op welke wijze brengt u de schijnbaar tegenstrijdige doelstellingen van commercie, operations en finance met elkaar in balans?
  • Hoe zet u Sales & Operations Planning  strategisch in om uw bedrijfsresultaten te verbeteren?
  • Hoe bereikt u zo betere service tegen lagere kosten met minder kapitaalbeslag?

Prof. Dr. Bram Desmet bespreekt het business concept ‘the Supply Chain Triangle’, laat zien hoe u S&OP strategisch toepast, bespreekt verschillende praktijkvoorbeelden en geeft volop ruimte voor discussie en netwerken.

Praktijk & Discussie

De aanwezigen gaan met elkaar in groepjes in discussie, waarna ze hun inzichten met elkaar delen.

Over de spreker

Prof. dr. Bram Desmet is CEO en oprichter van Solventure Strategy-Driven S&OP, professor operations & supply chain op de Vlerick Business School, gastspreker aan Peking University (PKU), auteur en keynote speaker.

Hij kent alle ins & outs van supply chain management. In zijn boek ‘The Supply Chain Triangle’ verbindt hij de supply chain, de business strategie en finance door middel van financiële sleutelindicatoren. Dit leidt tot een nieuwe visie waarmee CEO’s betere strategische beslissingen kunnen nemen.

Solventure helpt organisaties om hun supply chain strategie in praktijk te brengen middels de toepassing van strategie-gedreven Sales & Operations Planning.

Inschrijven

Deelname aan deze Masterclass is kosteloos. Met de link hieronder kunt u zich direct inschrijven. De Masterclass is al voor u aangekruist. Mocht u dat willen, dan kunt u ook nog andere sessies in ons Supply Chain Theater reserveren.

Wilt u een persoonlijk advies over een vraagstuk uit uw eigen supply chain praktijk? Boek dan tijdens de beurs een speed consult met een van de sprekers of met een van de andere aanwezige experts. Zij zijn beschikbaar voor een-op-een-gesprekken van 10 minuten waarin u snel en effectief uw eigen casus kunt besprek

Inschrijven voor de masterclass

 

De Supply Chain Arena© is een gezamenlijk initiatief van:

Logo BLMC Supply Chain OptimizationLogo_Solventure_S&OP-analytics_web ICT & Logistiek beurs logo