BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Congres: 'Succesvol supply chain management implementeren'

HOME | PROGRAMMA | AANMELDEN | ORGANISATIE | LOCATIE | CONTACT

Hoe verzilver je de beloften van Supply Chain Management in de praktijk? Op papier ziet het er veelbelovend uit: de organisatie bewegelijk maken, sneller kunnen inspelen op een veranderende omgeving, kostenverlaging, betere service, tevredener klanten en een betere concurrentiepositie. Maar wat komt er nu echt kijken bij het succesvol implementeren van Supply Chain Management? Op dinsdag 20 juni organiseren Hogeschool Windesheim en BLMC een congres voor professionals die supply chain management in de praktijk (willen) brengen: over modellen en strategieën, ‘best practises’ en ‘lessons learned’, valkuilen en tips.

Waarom Supply Chain Management?
Supply chain management is noodzakelijk omdat de supply chain een cruciale factor speelt in het succes van een bedrijf. Met supply chain management verlaag je de kosten, verbeter je de service richting klanten en wordt de concurrentiepositie van een bedrijf versterkt.
Door supply chain management toe te passen, speelt een bedrijf in op de onontkoombare en razendsnelle veranderingen waar een bedrijf anno 2017 mee te maken heeft. Denk aan internet of things, disruptie, e-commerce, 3D printing, noem maar op.

Waarom dit congres?
Directies van bedrijven voeren supply chain management in als techniek om in te spelen op veranderingen in hun omgeving. Managers en planners in logistiek, supply chain, inkoop en productie krijgen opdracht van de directie om supply chain management in te voeren. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Waar moet je aan denken? Hoe maak je een stappenplan? En wat is supply chain management eigenlijk? Vragen waar het congres antwoorden op geeft.

Voor wie is het congres bedoeld?
Dit congres is bedoeld voor de ongeveer 25.000 in Nederland werkende HBO/WO opgeleide managers, planners, analisten, et cetera, in loondienst en dagelijks actief binnen logistiek, supply chain, inkoop en productie. Voor managers en talenten die actief bezig zijn of willen, met de implementatie of verbeteren van supply chain management binnen hun bedrijf of daarbuiten.

Aangezien supply chain management betrekking heeft op de gehele bedrijfsbreedte is het congres ook interessant voor managers werkzaam in marketing, sales, finance, ICT, en HR.

Wat leer je tijdens dit congres?
Op het congres leer je hoe je supply chain management praktisch implementeert, waar je tegenaan kunt lopen en hoe je dat kunt oplossen. Wetenschap en praktijk komen samen.

Wanneer?
Dinsdag 20 juni 2017, het programma vindt plaats tussen 09.00-18.00 uur.

BEKIJK HET COMPLETE PROGRAMMA >

Meld je gratis aan!
De opleiding Logistiek & Economie van Hogeschool Windesheim in Zwolle organiseert in het kader van haar vijftienjarig bestaan samen met BLMC Supply Chain Optimization het congres. Aanmelden is voor de geformuleerde doelgroep geheel gratis. Voor alle overige belangstellende geldt een bedrag van € 995,-

AANMELDEN >

Sponsoren:

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close