BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Zonder vakinhoudelijke kennis geen perfecte match.

Zonder diepgaande kennis van supply chain management, operations en logistiek is het onmogelijk om de juiste professionals in deze vakgebieden te werven en selecteren. Kennis is onontbeerlijk voor het doorgronden van uw vraagstelling, het vaststellen van de vereiste competenties en het realiseren van de perfecte match. Daarom investeert BLMC actief in kennisontwikkeling.

BLMC heeft aan de wieg gestaan van een aantal activiteiten die een belangrijke bijdrage geven aan de ontwikkeling van het vakgebied supply chain management in Nederland:

Nationale Supply Chain Monitor

De Nationale Supply Chain Monitor (NSCM) is een periodiek terugkerend onderzoek naar de stand van zaken en de ontwikkelingen in supply chain management. Het onderzoek verschaft inzicht in de mate waarin het Nederlandse bedrijfsleven de grondbeginselen van SCM heeft geadopteerd en in de uitdagingen die daarbij ontstaan. De resultaten worden gepubliceerd in een gratis te downloaden rapport.

Download onderzoek NSCM

SCELP: platform voor beslissers in de supply chain

Het Supply Chain Excellence Leadership Platform (SCELP) is een platform voor en door beslissers in de supply chain, opgericht op initiatief van BLMC en Nyenrode Business Universiteit. Elk kwartaal komt het platform bijeen om de kloof tussen theorie en praktijk van SCM te dichten en het vakgebied te versterken. De inspanningen van SCELP hebben inmiddels geresulteerd in een checklist voor het opstellen van een supply chain strategie en een eerste aanzet voor een gezamenlijke ketenmonitor.

Supply Chain Check

De Supply Chain Check is een unieke methode om op objectieve wijze de prestaties van een supply chain te meten. Op basis van de uitkomsten geeft BLMC een advies op maat over de te nemen verbeterstappen. De online versie van de Supply Chain Check is inmiddels door enkele tientallen bedrijven ingevuld, wat heeft geresulteerd in schat aan inzichten in de uitdagingen van bedrijven bij de implementatie van SCM.

Kennis delen

BLMC draagt niet alleen bij aan de kennisontwikkeling op het gebied van SCM, maar deel die kennis actief met het bedrijfsleven. Wij publiceren regelmatig artikelen, rapporten en whitepapers via de traditionele vakmedia als Supply Chain Magazine en Logistiek.nl en via onze eigen publiicatiekanalen. Daarnaast verzorgen wij met grote regelmaat workshops, trainingen en lezingen waarbij we onze inzichten delen met het publiek.

Heeft u een vacature? Bel direct!

Bent u overtuigd van onze expertise in SCM en zoekt u een adequate invulling van uw vacature? Neem contact op met Paul Busé via 06-4935 6414

Tijdens kantooruren is BLMC ook bereikbaar op tel. 0522 24 22 24. Als u ons inschakelt voor uw vacature, maken wij direct met u een afspraak op locatie. Binnen enkele weken beschikt u over een professional in logistiek, supply chain of inkoop die matcht met uw functie en met uw organisatie.

Eerst meer weten over BLMC en over onze unieke aanpak?

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close